Turun kauppahalli on todellinen lihakeidas aivan Turku Centerin ytimessä

Turun kauppahalli on ruokaan keskittynyt perinteinen kauppakeskus aivan Turun keskustan sydämessä. Kauppahalli ja kauppatori tukevat toisiaan tarjonnassaan. Niistä rakentuu hieno ja ainutlaatuinen lähituottajien tuoretuotteiden kokonaisuus.

Yksi Turun kauppahallin peruspilareista on lihatiskien tarjonta. Kauppahallista löytyy liki 50 metriä palvelevaa lihatiskiä kolmen lihakaupan toimesta. Vastaavanlaista tarjontaa ja liha-alan erikoisliikkeen syvyyttä saa etsiä, muttei helpolla löydy.

Edustan Poronlihan Erikoisliike Heinoset Oy:tä, joten kolumni kertoo nyt poronlihan tarjonnasta Turun kauppahallissa.

Poronlihan Erikoisliike Heinoset Oy haluaa tuoda Teille kaikille poron- ja riistalihan kokkauksen reseptiikan helpommin lähestyttäväksi ja onnistuneen lopputuloksen kotiinne.

Poronliha on rakenteeltaan hienosyistä ja vähärasvaista. Se on mureaa ja helposti kypsyvää. Poronliha on erityisen vitamiinipitoista. Eksoottisen, ainutlaatuisen ja ympäri maailmaa tunnetun herkun poronlihasta tekee myös sen aito riistan maku, jota ei pidä peittää liialla maustamisella.

Turun kauppahallin myyntiosastomme mahdollistaa poronlihatuotteiden laajan, ympärivuotisen tarjonnan. Tavoitteenamme on henkilökohtaisen palvelun lisäksi tarjota asiakkaille aina terveellisiä, hyvänlaatuisia ja maukkaita tuotteita

Teemme yhteistyötä lapin poron SAN suojatun alkuperäismerkinnän saaneiden tuotteiden alueen kanssa. Merkintään ovat oikeutetut poronliha ja mainitut poronlihatuotteet, jotka on tuotettu Suomen poronhoitoalueella syntyneistä ja kasvaneista poroista. Se on laatumerkki kuten Parmankinkulla.

TERVETULOA HYVILLE PORO- JA RIISTALIHAN OSTOKSILLE!

Jari Heinonen

PS. Kyselkää myös noita uusia reseptejä, joita luomme ja testaamme koko ajan.